Afficher ce site en français | View this website in English

Basketball the bpost cup

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Belgische bekerfinale basketbal: BC Oostende – Belfius Mons Hainaut

Voor het vierde jaar op rij vindt ‘the bpost cup’, de Belgische bekerfinale basketbal, plaats in Vorst Nationaal. De vorige editie werd na een spectaculaire wedstrijd voor 7.000 toeschouwers gewonnen door BC Oostende, dat zich ook dit jaar weer voor de finale heeft geplaatst. Tegenstander is Belfius Mons Hainaut, dat na zeges in 2005 en 2011 voor de derde keer de beker hoopt binnen te rijven. Oostende won de beker al 18 keer en liet die sinds 2013 niet meer uit handen glippen.

Hijst Oostende zich opnieuw op het hoogste schavotje of wordt de hegemonie van de Kustjongens doorbroken? Het antwoord kennen we zondag 11 maart! De finale van ‘the bpost cup’ vangt die zondag aan om 15.15 uur. Voor de gelegenheid wordt Vorst Nationaal weer omgetoverd tot een ware sporttempel.

Ook nu weer kondigt de finale van ‘the bpost cup’ zich niet enkel aan als een topsportwedstrijd, maar nog meer als een uniek evenement voor het hele gezin. Verzeker je van plaatsen voor de apotheose van de Belgische bekercompetitie en kom op 11 maart naar Vorst!

Kaarten kosten 20 euro.
Kinderen jonger dan 12 betalen slechts 13 euro.

Wil je de actie en spanning van dichtbij meemaken? Zit je graag met je neus op de zijlijn van het basketbalveld, dan kan dat. Dit jaar wordt namelijk een exclusieve HOT SEAT aangeboden voor 55 euro.

Kalender

zo 11.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Basketball the bpost cup" wordt georganiseerd door Antwerps Sportpaleis nv