Afficher ce site en français | View this website in English

Beirut

Dit evenement is afgelopen.

Special guest: HELADO NEGRO

Beirut staat al sinds 2006 bekend als een rijke en unieke persoonlijkheid in de muziekwereld. Zach Condon is geliefd bij een zeer trouw publiek dat nieuwsgierig is naar nieuwe klanken en is al van kindsbeen af een gepassioneerd muziekliefhebber. Vandaag (22.10.18) verrast hij met de aankondiging van een nieuw album, ‘Gallipoli’, dat opgenomen werd in Puglia en gefinaliseerd in Berlijn (release: 1 februari). Beirut keert naar ons land terug voor een concert in Vorst Nationaal op 2 april.

Zach Condon, afkomstig uit Sante Fe, bracht zijn debuut ‘Gulag Orkestar’ uit in 2006, op twintigjarige leeftijd. Sterk geïnspireerd door een rondreis door Europa, waar hij kennismaakte met Oost-Europese muziek, ontplooide de jonge Amerikaan zijn talenten als songschrijver en composer, die hij combineert met zijn unieke en atypische stem. Een jaar later bevestigt hij met het briljante ‘The Flying Club Cup’, waarop hij zijn stijl verder bijschaaft. Naast zigeunerinvloeden voegt hij nu ook subtiele orkestraties toe, waarvoor hij inspiratie opdeed uit het intensief beluisteren van Franse chansons. Zijn schare fans groeide gestaag mee. Daarop trok Zach opnieuw de baan op, om zich onder te dompelen in meer inspiratie. In Mexico haalde hij de mosterd voor de EP ‘March Of The Zapotec’, die hij opnam met hulp van de Jimenez Band. Hij verhuisde in een rustiger periode naar New York, waar hij de al even boeiende ‘The Riptide’ en ‘No No No’ bij elkaar pende.

Na een lange afwezigheid en tot onze grote vreugde zet Zach Condon zijn reis nu verder, met muziek die nog steeds even uniek en doordrenkt van talent en vrijheid blijft.

Beirut werkt samen met PLUS1. 1 euro van elk verkocht ticket gaat naar HANGARMUSIK en hun programma om kinderen in nood- en vluchtelingenkampen in contact te brengen met orkestmuziek (www.hangarmusik.de).

Kaarten kosten 35,61 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 02.04.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Beirut" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium