Afficher ce site en français | View this website in English

Amon Amarth

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support Acts: Arch Enemy and Hypocrisy

Bereid je voor op de Zweedse invasie! De heavymetal-krijgsheren van AMON AMARTH storten zich in november en december op de Europese kusten om het continent te overvallen met hun tot nu toe grootste en meest ambitieuze en absoluut niet te missen tournee!

Deze epische tour volgt op de roemrijke wereldwijde release van het 11e studioalbum van de band, ‘Berserker’. ‘Berserker’ kwam binnen in de hoogste regionen van de verkooplijsten over de hele wereld, en debuteerde op nummer 1 in Duitsland en Zwitserland en nummer 2 in Oostenrijk, waardoor de band een aantal van zijn hoogste posities in de hitparade tot nu toe veroverde, ook in het Verenigd Koninkrijk.

AMON AMARTH heeft door de jaren heen gestaag kracht en fans verzameld, met als hoogtepunt de verbluffende prestatie van het nieuwe album ‘Berserker’ in de wereldwijde albumverkooplijsten: Duitsland #1, Zwitserland #1, Oostenrijk #2, Finland #4, Zweden #5, Canada #5, Verenigde Staten #9, België #18, Australië #19, Spanje #20, VK #25, Noorwegen #33, Frankrijk #50, Italië #70.

Onlangs heeft de band de laatste clip losgelaten in zijn trilogie van muziekvideo’s voor het album: “Mjolner”.

Het nieuwe album bevat 12 monsterlijke heavymetal-anthems die barsten van melodische haken, spannende wreedheid en kriebelende drama’s. ‘Berserker’ is het resultaat van een enorme golf van creativiteit en een collectief verlangen om zonder compromissen verder te gaan. Van de explosieve riffing van de opener “Fafner’s Gold” en de brutale eenvoud van het onstuimige “Crack The Sky” tot de epische razernij van “Raven’s Flight” en de grimmige verhalen van “Ironside” en “Skoll and Hati”… ‘Berserker’ draagt volledig het handelsmerk van AMON AMARTH, maar verfijnt elke sound van de band, verbetert die qua klank en maakt die krachtiger, zowel qua metal-aantrekkingskracht als qua emotionele power. De geest achter deze nieuwe songs wordt perfect weergegeven in de track “The Berserker At Stamford Bridge”: een diepgeworteld, levendig historisch verhaal, waarin de laatste strijd van de Vikingen tegen het Engelse leger in 1066 en de geestverruimende heldendaden van een bijlzwaaiende strijder worden verteld.

Kaarten kosten 48 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 26.11.2019

Deuren - 18:00
Aanvang - 18:45

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Amon Amarth" wordt georganiseerd door Biebob bvba