Afficher ce site en français | View this website in English

Bear's Den So That You Might Hear Me

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support : Gordi

Bear’s Den leverde afgelopen lente hun gloednieuwe album ‘So That You Might Hear Me’ af. De gedurfde, intimistische derde plaat werd opgenomen in Seattle met producer Phil Ek (Fleet Foxes) en Craig Silvey (Arcade Fire, Metronomy) achter de knoppen. De Londense band kan je live aan het werk zien in Vorst Nationaal op 26 februari 2020! In 2014 debuteert Bear’s Den met het fijnbesnaarde ‘Islands’, dat op veel bijval van indiefolkliefhebbers kan rekenen. Twee jaar later leveren Andrew Davie en Kevin Jones ‘Red Earth & Pouring Rain’ af. Een meer volwassen en doeltreffende plaat boordevol hits, waaronder “Dew On The Vine”. Het succes is enorm! De band rijgt de muziekprijzen aan elkaar en tekent voor magistrale zaal- en festivalshows over de hele wereld. Zoals eerder deze zomer nog op Rock Werchter.

Kaarten kosten 36,84 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
GENERAL ADMISSION – staanplaats middenplein / ongenummerde zitplaats in de tribunes.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 26.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bear's Den - So That You Might Hear Me " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium