Afficher ce site en français | View this website in English

Het Zwanenmeer

Tijdens een grote Europese tournee presenteert de Russische Nationale Opera – M.I. Glinka Chelyabinsk, begeleid door een orkest, ‘Het Zwanenmeer’, een van de grootste klassieke meesterwerken.

Dit ballet – een juweel van het klassieke repertoire – brengt het romantische liefdesverhaal tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. Odette zit gevangen in een betovering: overdag verandert ze in een zwaan, ‘s nachts wordt ze weer vrouw. Zal de prins erin slagen zijn bruid te bevrijden uit de listen van de tovenaar en zijn dochter?

Naast poëtische duetten en choreografieën brengen de briljante dansers van de Russische Nationale Opera – M.I. Glinka Tchéliabinsk – ook de Spaanse Dans, de Mazurka en de overbekende Dans van de Kleine Zwanen ten tonele.

Het Zwanenmeer verkent als symbool van het romantische ballet de meanders van de eeuwige liefde en blijft de toeschouwers generatie na generatie verleiden.

Kaarten kosten 42, 55 en 66 euro voor de show in de Lotto Arena en 42, 52, 65 en 75 euro voor die in Vorst Nationaal.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 01.03.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 29.02.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Het Zwanenmeer" wordt georganiseerd door Capitale Production