Afficher ce site en français | View this website in English

Lewis Capaldi

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Opening Act: Holly Humberstone
Main Support: Fatherson

Zijn singles hoor je op zowat iedere radio wereldwijd en zijn debuutplaat “Divinely Uninspired to a Hellish Extent” werd unaniem lovend onthaald. Zijn concert in La Madeleine van 24 oktober a.s. was in een wip uitverkocht en op Rock Werchter speelde hij een adembenemende show. Kortom, om Lewis Capaldi kan je niet meer heen. Tijd voor de jonge Schot om zijn opmars verder te zetten met een concert in Vorst Nationaal op 11 februari!

Een innemende en oprechte persoonlijkheid, een krachtige stem, een getalenteerde pen, betoverende ballades en een goede dosis humor. Het is een onweerstaanbare cocktail die Lewis Capaldi ons sinds 2017 en de release van zijn eerste single “Bruise” opdient. Sindsdien heeft hij de hele wereld veroverd en een uiterst loyale fanbasis opgebouwd die hem looft voor zijn ontroerende eenvoud en ontwapenende vrijgevigheid. De muziek van Lewis doet een mens goed, met onvermijdelijke pareltjes als “Lost On You”, “Fade”, “Rush” (featuring Jessie Reyez), “Tough”, “Grace” en uiteraard zijn grootste hit tot nu toe “Someone You Loved”.

Kaarten kosten 34,61 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
GENERAL ADMISSION : staanplaatsen middenplein / ongenummerde zitplaatsen
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert werd aangekondigd op 02.09.19

Kalender

di 11.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lewis Capaldi" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium