Afficher ce site en français | View this website in English

Liam Gallagher

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support : Twisted Wheel

Fans die tickets bestelden voor het concert van 21 november 2018 dat uiteindelijk werd geannuleerd, zullen automatisch nieuwe tickets ontvangen voor het concert op 8 februari 2020. Wie toch terugbetaling wenst, krijgt daartoe de mogelijkheid en ontvangt hierover informatie van Tele Ticket Service.

Liam Gallagher maakt zijn retour en die gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De Britse rocker kondigde zonet (bericht 27.06.19) de release van zijn tweede soloalbum aan met twee splinternieuwe singles vol gitaargeweld! En omdat goed nieuws nooit alleen komt, maakte Liam in één beweging ook zijn Europese tournee bekend, die op zaterdag 8 februari halt houdt in Vorst Nationaal.

De helft van het Oasis-broederpaar is al sinds begin deze zomer niet uit de spotlights weg te slaan. Na de release van de aan hem gewijde docufilm ‘As It Was’, die in première ging tijdens het recente filmfestival in Cannes, levert Liam met “Shockwave” een nieuwe single af, compleet met een charismatische viral video. Daarnaast is er intussen ook “The River”, met een helse riff in een hedendaagse ‘Madchester’-stijl. Maar het beste moet natuurlijk nog komen: in september is er zijn tweede album ‘Why Me? Why Not.’ en in 2020 mogen we ons opmaken voor een langverwachte concertreeks, waarin Liam Gallagher het beste van zijn onnavolgbare carrière aan bod laat komen.

Kaarten kosten 40,20 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets in de loop van oktober.

Kalender

za 08.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Liam Gallagher" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium