Afficher ce site en français | View this website in English

Orange all star game

Dit evenement is afgelopen.

The Orange all star game is back! En deze keer in Brussel, Vorst Nationaal, waar de beste internationale spelers het opnemen tegen de beste Belgische spelers in de EuroMillions Basketball League. Naast de all star game zullen spelers ook strijden in side-events, zoals de dunk contest, de Volvo 3pt contest en de EuroMillions skills challenge.

Schedule

18:00 doors open
19:00 start of the event
between Q1 & Q2: Volvo 3pt contest final
half time: half time show
between Q3 & Q4: dunk contest final

Fan voting

De starting line-ups worden ook dit jaar weer bepaald door fan voting. Jij bepaalt zelf je 5 favoriete spelers voor Team World en Team Belgium. Elke fan kan één keer per dag stemmen. Deze stemming start op 04.11 en wordt op 01.12 afgesloten. De starters worden op 04.12 bekendgemaakt.

De reserves voor beide teams worden geselecteerd door de hoofdcoaches van de EuroMillions Basketball League-clubs. Beide teams zullen gecoacht worden door de coaches met het hoogste winpercentage in groep A en groep B van de EuroMillions Basketball League-clubs.

Tickets

Regular ticket: 12 euro
Early Bird: 8 euro t/m 25.11

Kids: 8 euro
Early Bird Kids: 6 euro t/m 25.11

Hot Seat: 40 euro

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 28.12.2019

Deuren - 17:45
Aanvang - 19:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Orange all star game" wordt georganiseerd door Pro Basketball League