Afficher ce site en français | View this website in English

Parkway Drive Viva The Underdogs - European Revolution 2020 Tour

Dit evenement is afgelopen.

Naar aanleiding van het recente verbod op indoor evenementen in verschillende Europese landen heeft Parkway Drive besloten haar Europese tournee uit te stellen tot nog nader te bepalen data. 
Het Parkway Drive concert in Vorst Nationaal van 16 april vindt daarom niet plaats. We gaan actief op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Bedankt voor uw geduld en uw begrip.

Bericht van de band

To all our European fans, 
 
As you have probably figured out by now, several of our upcoming EU shows in April will be directly affected by the bans most European countries have imposed on larger events.
 
We are doing our best to assess this rapidly changing situation and our team is working tirelessly behind the scenes to find the best possible solution to this, so we can bring the biggest Parkway Drive shows in our band’s history to your part of the world!
 
In the meantime, we would like to thank all of you for your messages and comments but ask you to please be patient for a few more days until we can give you more concrete information on how the ‘Viva The Underdogs’ European Revolution 2020 tour will continue.
 
Be safe and see you soon,
Winston, Luke, Jeff, Ben and Jia

Special Guests: Hatebreed, Stick to Your Guns en Venom Prison

De Australische band is ontketend sinds hun dolle doortocht op Graspop 2018! Parkway Drive zette in februari 2019 nog Vorst Nationaal op stelten en ging op de Main Stage van Rock Werchter gewoon op dat elan verder. Vandaag kondigt de band het vervolg op de festivalzomer aan, met een tournee die in april 2020 Europa moet doorkruisen. Afspraak met de Belgische fans op donderdag 16 april in Vorst Nationaal!

Parkway Drive wordt in 2002 geboren in de gelijknamige straat in Byron Bay, een vermaard Australisch surfparadijs. De groep kiest voor een mengeling van hardcorepunk en hardrock. Het thuispubliek is meteen mee. Dus trekt het vijftal naar de Verenigde Staten om van daaruit de rest van de wereld te veroveren. Dat lukt vanaf ‘Ire’ (2015), een album dat sterk doet denken aan Rage Against The Machine. Drie jaar later slaan ze opnieuw toe met hun zesde en meest recente werk. ‘Reverence’ (2018) staat volgens de kenners op het niveau van het ‘Black Album’ van Metallica. Het is hun grootste succes tot nog toe.

Live zitten zowel de podiumbeesten zelf als hun uitzinnige publiek allerminst stil, dankzij beukende riffs en allesvernietigende drums die je voortdurend om de oren vliegen. Mis de halte van de meesters van de metalcore op 16 april in Vorst Nationaal dus zeker niet!

Kaarten kosten 51,40 euro (ongenummerde zit- en staanplaatsen).
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert werd aangekondigd op 13.09.19

Kalender

do 16.04.2020

Deuren - 18:00
Aanvang - 18:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Parkway Drive - Viva The Underdogs - European Revolution 2020 Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium