Afficher ce site en français | View this website in English

Stars 80 Une autre histoire

Dit evenement is afgelopen.

De legendarische artiesten van de STARS 80-tours met meer dan 4.500.000 miljoen toeschouwers kondigen een gezamenlijke STARS 80-tour (die aanvankelijk die Party 80 heette) aan.

Deze tour maakt een honderdtal stops in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. Op het podium brengen Sabrina – Jean Luc Lahaye – Zouk Machine, Christiane – Emile et Images Emile, Mario en Jean Louis – Début de Soirée, William – Joniece Jamison – Patrick Hernandez – Plastic Bertrand – Jean Pierre Mader – Cookie Dingler – Phil Barney – Alec Mansion en Laroche Valmont hun grootste hits. De artiesten worden op het podium begeleid door muzikanten, dansers en backing vocals.

De nieuwe show behoudt zijn DNA: energiek, vrolijk en feestelijk.
STARS 80 – Une autre histoire!’ belooft een waanzinnige nacht te worden.

Tickets: 49, 55 en 65 euro.
Bij het kopen van tickets aan de kassa wordt een extra servicetoeslag van 2 euro per ticket in rekening gebracht.

Kalender

za 30.05.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Stars 80 - Une autre histoire" wordt georganiseerd door Createvent in akkoord met Cheyenne Productions