Afficher ce site en français | View this website in English

The Script Sunsets & Full Moons 2020

Dit evenement is afgelopen.

Concert van The Script in Vorst Nationaal verplaatst naar 11 februari 2021

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van The Script in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 19 maart 2020 en vervolgens uitgesteld naar 12 juni 2020, wordt opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is nu vastgelegd op donderdag 11 februari 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

——
Tickets voor de nieuwe datum zijn nu beschikbaar. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Special guest: Becky Hill

The Script maakt zijn langverwachte terugkeer! Met een nieuwe plaat op zak staat het Ierse poprocktrio op vrijdag 12 juni op de planken van Vorst Nationaal.

Al sinds 2008 pakt The Script de popwereld in met boeiende melodieën en treffende lyrics, gedragen door de betoverende stem van Danny O’Donoghue. Met 6 miljard streams, 12 miljoen maandelijke luisteraars op Spotify en 30 miljoen verkochte singles en 11 miljoen verkochte platen wereldwijd, is het drietal nu klaar voor een volgende carrièrestap. Hun gloednieuwe album ‘Sunsets & Full Moons’ ligt pas op 8 november in de winkel, maar overtuigt nu al met pareltjes als “The Last Time”. Met sprekend gemak vult de band al jarenlang de grootste concertzalen ter wereld, en dat is in ons land niet anders! Op jullie plaatsen…

Kaarten kosten 45,80, 52,53 en 59,24 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Packages

The Script Seated Package – 126,44 euro

  • Een zitplaats in eerste prijscategorie
  • Een A4-print van de show met artwork van de tour, gehandtekend door The Script
  • Een exclusief 2020 cadeau uitgekozen door The Script
  • Een laminate en lanyard als aandenken

The Script Standing Package – 108,52 euro

  • Een staanplaats (dit package bevat geen early entry!)
  • Een A4-print van de show met artwork van de tour, gehandtekend door The Script
  • Een exclusief 2020 cadeau uitgekozen door The Script
  • Een laminate en lanyard als aandenken

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

do 19.03.2020

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

vr 12.06.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Script - Sunsets & Full Moons 2020" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium