Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar onze mobiliteitspagina

Met de auto – Klik hier voor de situeringsplattegrond

Opgelet! Er vinden wegenwerken plaats op het kruispunt Ruisbroek / Neerstallesteenweg + D’Huartstraat + kruispunt Globelaan / Van Volxemlaan.

Gebruik de Event Pass

Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van Vorst Nationaal, parkeer op een Park+Ride en kom vlot met tram of bus naar onze zaal. De MIVB Event Pass is inbegrepen in je toegangskaart en laat toe om op de dag van een concert of show met het MIVB-netwerk (tram, bus en metro) naar en van Vorst Nationaal te reizen.

Info Event Pass

Bezoekers met een beperking

Op de openbare weg vlak naast de zaal ter hoogte van de Victor Rousseaulaan (links van het gebouw) zijn er parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers die beschikken over een parkeerkaart voor personen met een beperking.

Kiss+Ride

Bij concerten die een jonger publiek aantrekken voorziet Vorst Nationaal een K+R-formule voor het veilig en efficiënt droppen en terug ophalen van jongeren. De drop off-zone bevindt zich in de Globelaan ter hoogte van de huisnummers 72-76 in 1190 Vorst. Bezoekers stappen op 5 minuten langs de door de politie bewaakte Globelaan naar de zaal. De persoon die brengt kan de auto vervolgens veilig parkeren in de Audi-parkeertoren op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdissenstraat in Vorst (zie ook verder). Deze parking is open vanaf 17.00 uur. Een parkeerticket kost 5 euro. Tegen het einde van het concert (zie timing bij het evenement zelf) kan de persoon die bracht de bezoekers terug opwachten op de esplanade voor de zaal om samen naar de parkeertoren Audi terug te keren. Tip: de autobestuurder kan de tijd tussenin desgewenst doorbrengen in één van de naburige horecazaken.

Parkeren in de buurt

Ons adres: Victor Rousseaulaan 208 – 1190 Vorst

Parking Stalle (Park + Ride)

Stallestraat 282
1180 Ukkel

Gratis parkeren! Parking Stalle bevindt zich juist aan afrit 18 Drogenbos van de Brusselse Ring. Stap hier op bij de halte Keyenbempt (gebruik je Event Pass MIVB; GO-verkoopautomaat aanwezig) en neem de tram 82 (richting Berchem Station) of de tram 32 (richting Noord Station) tot aan de halte Zaman – Vorst Nationaal.

Parking Audi

Op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdisssenstraat
1190 Vorst

In het weekend en uitsluitend voor evenementen waarbij Vorst Nationaal in zijn volle capaciteit wordt benut, kan er ook worden geparkeerd op de Parking Audi, op wandelafstand van de zaal. Controleer enkele dagen vóór het evenement via de knop TIMING of deze parking al dan niet beschikbaar is!

De Audi-parkeertoren bevindt zich op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdisssenstraat in Vorst. Vanhieruit is het slechts een 10-tal minuten wandelen tot aan de zaal. Deze parking is open vanaf 17.00 uur. Een parkeerticket kost 5 euro.

Carpoolparking

Deze parking is exclusief voorbehouden voor de eerste 10 auto’s met carpoolers (min. 3 pers.) ingeschreven op www.eventpool.be
Details van beschikbare parkeerplaatsen per show zijn te raadplegen op www.eventpool.be.

Parking Globe = VIP-Parking

Globelaan 36
1190 Brussel

Deze parking is exclusief voor VIP-bezoekers van Vorst Nationaal.

Respect voor de buurt

Gelieve bij het verlaten van Vorst Nationaal en het terugkeren naar de auto de nachtrust van de buren te respecteren en geen zwerfvuil in de nabijgelegen straten of op de parkeerterreinen achter te laten. Zo wordt een avondje uit in Vorst Nationaal niet een feest voor de één en een bron van ergernis voor de ander. Vorst Nationaal en de vele buurtbewoners danken je voor je begrip en medewerking.