Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Vorst Nationaal.

Met de informatie op deze pagina kan je de perfecte uitstap organiseren: van het reserveren van tickets en een heerlijk diner voor de voorstelling, over hoe je makkelijk in Vorst Nationaal geraakt, tot wat je na het evenement kan doen.

Wil je in Brussel overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Op de pagina van het evenement verschijnt enkele dagen vooraf onder Kalender een knop Timing. Klik die aan voor info over timing, veiligheidsmaatregelen en mobiliteit.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Vorst Nationaal is op verschillende manieren bereikbaar. Klik op de link hieronder voor meer info over hoe je comfortabel en zonder zorgen naar de zaal komt.

Meer info over hoe er te geraken

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Raadpleeg het zaalplan. Per concert of evenement kan de zaal anders ingedeeld worden. De plaatsen van personen met beperkte mobiliteit zijn afhankelijk van de zaalopstelling.

Bekijk het zaalplan

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.
Onze kantoren zijn te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Opgelet, er is geen permanente kassa in Vorst Nationaal.

Openingsuren

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? Geen nood, in Vorst Nationaal kan je je honger stillen en je dorst lessen op verschillende manieren.

Eten en drinken in onze zaal

Overnachten

Brussel is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan Vorst Nationaal met een overnachting in één van de volgende hotels.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Vorst Nationaal? Het kan! Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Vorst Nationaal biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Vorst Nationaal is als de gezelligste middelgrote concertzaal in Brussel uitermate geschikt voor het opzetten van bedrijfsevenementen voor kleinere groepen tot een groep van 8.400 personen.

Info over B2B in Vorst Nationaal

E-abonnee

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact