Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Vorst Nationaal.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Vorst Nationaal is op verschillende manieren bereikbaar. Klik op de link hieronder voor meer info over hoe je comfortabel en zonder zorgen naar de zaal komt.

Meer info over hoe er te geraken

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in Vorst Nationaal
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Raadpleeg het zaalplan. Per concert of evenement kan de zaal anders ingedeeld worden. De plaatsen van personen met beperkte mobiliteit zijn afhankelijk van de zaalopstelling.

Vorst Nationaal vanbinnen via Google Maps

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Vestiaire / Lockers

Vorst Nationaal zorgt voor vestiaire en/of lockers naargelang van het type evenement. Aan de vestiaire betaal je 2 euro per afgegeven kledingstuk en 5 euro voor een rugzak. Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel (deze 5 euro krijg je bij het inleveren van de sleutel terug). Meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen passen in een locker. TIP! Neem een foto van je sleutel/vestiairenummer. Lockers en/of vestiaire zijn beschikbaar vanaf het openen van de deuren tot de start van het evenement. 10 minuten voor het einde van de show openen de lockers en/of vestiaire opnieuw.

Meer info

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? Geen nood, in Vorst Nationaal kan je je honger stillen en je dorst lessen op verschillende manieren.

Eten en drinken in onze zaal

Betalen

Tickets die aan de kassa gekocht worden, kunnen worden betaald met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard. Er is een bankautomaat aanwezig in de voorgevel van Vorst Nationaal, links van de hoofdingang.

Sportpaleis Group doet het nodige om binnenkort ook cashless betaling aan de bars en foodstands in de zaal mogelijk te maken. Nog even geduld hiervoor a.u.b.

Verken Brussel

Combineer je komst naar Vorst Nationaal met een bezoek aan Brussel. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Brussel

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Vorst Nationaal? Het kan! Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Vorst Nationaal biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Vorst Nationaal is als de gezelligste middelgrote concertzaal in Brussel uitermate geschikt voor het opzetten van bedrijfsevenementen voor kleinere groepen tot een groep van 8.400 personen.

Info over B2B in Vorst Nationaal

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Opgelet, er is geen permanente kassa in Vorst Nationaal.

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze kantoren zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact