Afficher ce site en français | View this website in English

4U: A Symphonic Celebration of Prince

Dit evenement is afgelopen.

Dit concert is verplaatst naar het Koninklijk Circus, zelfde datum

Voor een optimale concertervaring wordt het concert 4U: A Symphonic Celebration of Prince verplaatst van Vorst Nationaal naar het Koninklijk Circus Brussel. Datum en tijdstip blijven behouden op 27 november 2018 om 20 uur. Het Koninklijk Circus Brussel bevindt zich in de Onderrichtsstraat 81 te 1000 Brussel.

Tickets van Vorst Nationaal worden vervangen door nieuwe tickets voor het Koninklijk Circus. Deze nieuwe tickets zullen automatisch toegestuurd worden door Ticketmaster. Organisator Gracia Live garandeert je minstens een even goede plaats als de ticketcategorie waarvoor je al een ticket kocht. De nieuwe tickets worden je toegestuurd vanaf 16 november in de namiddag.

Gracia Live verontschuldigt zich voor alle ongemak.

Het enige officieel erkende eerbetoon door “The Prince Estate” aan muzieklegende Prince.
Een project gecureerd door niemand minder dan Questlove.

Een avond met de grootste hits van Prince, gebracht door een symfonisch orkest en een liveband van topmuzikanten! Tijdens dit concert wordt foto- en videomateriaal uit het rijkgevulde archief van “The Prince Estate” vertoond.

4U: A Symphonic Celebration of Prince brengt de muziek van Prince op een unieke manier. 4U duikt in het bijzondere en uitgebreide repertoire van Prince om naast de vele hits die verschillende generaties fans konden bekoren ook een aantal minder bekende pareltjes uit het oeuvre van Prince in de verf te zetten. Het is de eerste en enige door The Prince Estate officieel erkende symfonische ode aan de muzieklegende. Elke show wordt live opgeluisterd door een band van topmuzikanten en topzangers die het orkest zullen bijstaan. De grote Prince-fan Questlove hielp bij de keuze voor de muziek- en orkestarrangementen die aan bod zullen komen en selecteerde eigenhandig de begeleidende band van topmuzikanten en -zangers. De show in Vorst Nationaal maakt deel uit van een uitgebreide wereldtournee die in 2018/19 zowel podia in de VS als in Europa aandoet.

De 2018 tour startte officieel op 8 september n Washington DC met het Wolf Trap Orcherstra, gevolgd door een verdere US en Europese Tournee.

“We kijken ernaar uit om tijdens deze productie met Live Nation Urban en TCG Entertainment samen te werken en de fans een unieke ervaring te kunnen aanbieden”, zegt Troy Carter van The Prince Estate.
“De muziek van Prince is uniek in haar soort, een genre op zich.” – Ahmir “Questlove” Thompson/Rolling Stone

21 april 2016 ging de geschiedenis in als de dag waarop een muzikaal genie, een iconisch figuur, een heuse legende ons verliet. Prince staat wereldwijd bekend als een van de beste muzikanten ooit en een van de grootste performers aller tijden. Zijn nummers zijn soundtracks van het leven geworden, van de feestjes uit onze jeugd tot de openingsdansen op ons huwelijk. We delen zijn muziek met onze kinderen, die de cirkel op hun beurt rondmaken. Goede muziek blijft altijd bestaan!

Kalender

di 27.11.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"4U: A Symphonic Celebration of Prince" wordt georganiseerd door Gracia Live