Afficher ce site en français | View this website in English

5 Seconds Of Summer Meet You There Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Bij concerten voor een jong publiek voorziet Vorst Nationaal een Kiss+Ride-actie met verschillende zones waar je veilig en efficiënt met de auto gedropt kan worden en na het concert weer opgehaald. De drop off-zone bevindt zich, zoals gebruikelijk, in de Globelaan ter hoogte van de huisnummers 72-76 in 1190 Vorst. Als bezoeker stap je van hieruit op 5 minuten langs de door de politie bewaakte Globelaan naar de zaal.

De persoon die je brengt met de auto kan vervolgens veilig gaan parkeren in de Audi-parkeertoren op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdisssenstraat in Vorst. Deze parking is open vanaf 17.00 uur. Een parkeerticket kost 5 euro en een parkeerplaats kan vooraf geboekt worden via onze partner Parkpnp. Het einde van het concert is voorzien rond 22.20 uur. Op dat moment kan de persoon door wie je gebracht werd, je opwachten op de esplanade voor de zaal om samen naar de parkeertoren Audi terug te keren. Tip: de autobestuurder kan de tijd tussenin desgewenst doorbrengen in één van de naburige horecazaken. We zijn ervan overtuigd dat we jullie hiermee een veilige K+R-mogelijkheid bieden voor een zorgeloze concertavond. Veel plezier gewenst!

Support: Lovelytheband

5 Seconds Of Summer heeft net zijn 5SOS3 Tour erop zitten die het viertal o.a. naar Trix in Antwerpen bracht voor een fantastisch en oorverdovend concert! Goed nieuws, Luke, Ash, Calum en Michael kondigden hun volgende tournee aan, de ‘Meet You There Tour’! 5SOS komt deze herfst opnieuw feestvieren met zijn Belgische fans, op het podium van Vorst Nationaal op 4 november!

Met de nieuwe single ‘Want You Back’ bevestigt 5 Seconds of Summer alias 5SOS alles wat we van hen verwachten en nog veel meer ! Op hun derde album ‘Youngblood’ horen we een volwassener geluid dat zich kan meten aan de beste pop/rock die de vier jongens ongetwijfeld als vaste waarde tussen de andere grote internationale rocknamen zal plaatsen.

Na tal van awards, de twee albums ‘5 Seconds Of Summer’ (2014) en ‘Sounds Good Feels Good’ (2017), die beide – dankzij de vele hitsingles – miljoenen verkochte exemplaren op de teller hebben staan, is de band ambitieuzer dan ooit. 5SOS, met dit keer Lovelytheband als voorprogramma, verwacht je op 4 november in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 45,80 euro. Maximum 4 tickets per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Soundcheck Experience package

157,80 EUR – max. 4 tickets

Het Soundcheck Experience package bevat:

  • Een staanplaats om 5SOS live te zien
  • Exclusieve toegang tot de privé soundcheck van 5SOS
  • Een vragenrondje in groep na de soundcheck
  • Een exclusieve zak van de 5SOS-show
  • Toegang tot de concertzaal vóór klanten met een gewoon ticket
  • Een laminate en lanyard als aandenken
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de Soundcheck Experience package voucher vervangt je ticket niet! De packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het showticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De inhoud van het pakket is een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

zo 04.11.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"5 Seconds Of Summer - Meet You There Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium