Afficher ce site en français | View this website in English

Alice on the Roof

Dit concert is verplaatst naar 30 maart

(update 20.11.18)

Door een te grote vertraging bij het opzetten van de productie en het decorontwerp voor het concert Alice on the Roof in Vorst Nationaal, oorspronkelijk gepland op 6 december 2018, heeft de promotor in overleg met de artiest besloten om het concert in Brussel te verschuiven naar 30 maart 2019. Tickets aangekocht voor 6 december blijven geldig voor 30 maart.


De jonge meisjes van 2018 komen in een rare wereld terecht. Sommigen lachen ermee. Anderen negeren die volledig of trekken er zich niks van aan. Alice on the Roof kiest niet. Zij observeert deze wereld, zittend op een gammel, denkbeeldig dakje en ze schrijft er liedjes over. Liedjes die haar innerlijk weerspiegelen, zowel lichtvoetig als spottend, dromerig als zwaarmoedig.

Als voorsmaakje van haar nieuwe album – aangekondigd voor herfst 2018 – lanceert Alice on the Roof ‘Malade’, een autobiografisch popnummer geschreven samen met Vianney.

Op 30 maart komt Alice haar nieuwe album in Vorst Nationaal presenteren.

Kaarten kosten 36,50 en 42 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 06.12.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 00:00

Vorst Nationaal

za 30.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Alice on the Roof" wordt georganiseerd door STLive