Afficher ce site en français | View this website in English

Black Eyed Peas Masters of the Sun Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: DJ DADDY-K

Black Eyed Peas stellen tijdens dit concert de Master of the Sun Tour AR App voor, de ‘augmented reality’-uitgave van hun eerste grafische roman “Masters Of The Sun: The Zombie Chronicles” (Marvel). Met deze app geeft de groep je de kans op een unieke concertbeleving. Draai tijdens het concert je smartphone naar het podium om verbluffende speciale effecten en ‘live augmented reality’-elementen te zien. De Masters Of The Sun ART Tour-applicatie is snel en makkelijk te gebruiken en gratis beschikbaar via iOS en Android.De Black Eyed Peas kondigen hun langverwachte terugkeer naar de Europese podia aan! Acht jaar na hun laatste tournee op het Europese vasteland maakt de meermaals met platinaplaten en Grammy Awards bekroonde groep een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans op zaterdag 17 november in Vorst Nationaal!

De band zet het heugelijke nieuws kracht bij door op dit eigenste moment een nieuwe single “Get it” met bijbehorende spraakmakende en maatschappijkritische video te onthullen. Na hun laatste album, de bestseller ‘The Beginning’, werd het een tijd lang stil rond de groep. Nu staan ze er weer. Een nieuw nummer dat aansluit bij het urban/hiphopgeluid uit hun begindagen en dat tevens de opvolger is van twee andere tracks die eerder dit jaar verschenen: het opmerkelijke “Street Livin’”, waarop Will.i.am, Taboo et Apl.de.apl luid en duidelijk hun onvrede uiten over de incidenten met bruut politiegeweld en de immigratieproblematiek waarmee de VS geconfronteerd wordt deze dagen, en “Ring The Alarm”, een overduidelijke aanklacht tegen de penibele toestand waarin de wereld zich bevindt, om ons vervolgens wakker te schudden dat het uur van verandering aangebroken is. De nieuwe songs beloven veel goeds voor de grote terugkeer van Black Eyed Peas van wie we sinds 2016 en hun “#WHERESTHELOVE” versie 2.0 niets meer gehoord hadden.

Mis de kans niet om één van de meest invloedrijke bands van zijn generatie weer live aan het werk te zien. Zet je schrap, want het gaat hard gaan met de ticketverkoop!

Kaarten kosten 42,44 en 53,64 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 17.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Black Eyed Peas - Masters of the Sun Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium