Afficher ce site en français | View this website in English

Dadju G20 Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Bij concerten voor een jong publiek voorziet Vorst Nationaal een Kiss+Ride-actie met verschillende zones waar je veilig en efficiënt met de auto gedropt kan worden en na het concert weer opgehaald. De drop off-zone bevindt zich, zoals gebruikelijk, in de Globelaan ter hoogte van de huisnummers 72-76 in 1190 Vorst. Als bezoeker stap je van hieruit op 5 minuten langs de door de politie bewaakte Globelaan naar de zaal.

De persoon die je brengt met de auto kan vervolgens veilig gaan parkeren in de Audi-parkeertoren op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdisssenstraat in Vorst. Deze parking is open vanaf 17.00 uur. Een parkeerticket kost 5 euro en een parkeerplaats kan vooraf geboekt worden via onze partner Parkpnp. Het einde van het concert is voorzien rond 22.30 uur. Op dat moment kan de persoon door wie je gebracht werd, je opwachten op de esplanade voor de zaal om samen naar de parkeertoren Audi terug te keren. Tip: de autobestuurder kan de tijd tussenin desgewenst doorbrengen in één van de naburige horecazaken. We zijn ervan overtuigd dat we jullie hiermee een veilige K+R-mogelijkheid bieden voor een zorgeloze concertavond. Veel plezier gewenst!

Eerste deel: Franglish

Dadju

Uit een muzikantenfamilie afkomstig, is Dadju al op jonge leeftijd ondergedompeld geraakt in de muziek. In november 2017 stelde hij op 26-jarige leeftijd zijn eerste intieme werk ‘Gentleman 2.0’ voor. Het album haalde de top van de platenverkoop in Frankrijk, werd bekroond met goud na 15 dagen en met platina na slechts 5 weken! Dadju presenteert zijn eerste album in Vorst Nationaal op woensdag 7 november, met Franglish als voorprogramma.

Voor Dadju als auteur en componist waren het respect, de vrouwen en hun strijd, maar ook de liefde en de familie de essentiële thema’s voor zijn eerste album. Dadju’s sterkte schuilt hierin dat hij een quasi aangeboren stedelijk aspect vermengt met geluiden en teksten die volledig ontsnappen aan de codes van de rap.

Is Dadju een romanticus? Een “French lover”? Een idealist? Een tedere dromer? Wat als hij simpelweg een hedendaagse “gentleman” zou zijn? Een Gentleman 2.0.

Dadju stelt zijn nieuwe album live voor vanaf de lente van 2018 in o.a. de Cigale, de Olympia en de Zénith van Parijs (alle drie uitverkocht!), in La Madeleine in Brussel op 2 mei (ook uitverkocht!) én op woensdag 7 november in Vorst Nationaal.

Franglish

Op 23-jarige leeftijd leverde Franglish nummers af als ‘C’est plus l’heure’ (feat. Dadju en Végéta; goed voor een gouden single), ‘Compte sur moi’ en ‘Terrain miné’. Hij werkte samen met dj’s als DJ Erise op ‘Je peux pas’ of met DJ Pras voor ‘Trop Facile’.

Franglish begon muziek te maken als rapper en evolueerde sindsdien tussen hiphop, urban pop en zelfs Afro-Caribische muziek. Gretig als hij is om zijn stempel te zetten, legt de rapper de nadruk op een verzorgde visualisering. De artiest van het label Lutece Music zit vol met ideeën en aarzelt niet om zijn stijl en zijn signatuur op te leggen!

‘Signature’ is ook de naam van de mixtape die hij in november 2017 uitbracht op alle digitale en streamingplatformen. Deze mixtape telt niet minder dan 18 nummers en bevat zowel rap en trap als ritmische en onderhoudende muziek. ‘Signature’ is een zeer eclectisch project. De muziek van Franglish werd inmiddels al miljoenen keren beluisterd op de streamingplatformen. Deze beloftevolle artiest is er één om van zeer dichtbij te volgen in 2018.

Kaarten kosten 35 en 40 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 07.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Dadju - G20 Tour" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Olympia Production en Amaterasu Productions