Afficher ce site en français | View this website in English

De Notenkraker

Franco Dragone en Music Hall creëren groots familiespektakel

Na de vier uitverkochte voorstellingen eind 2017 gaat Music Hall graag in op de enorme vraag en brengt in 2018 opnieuw De Notenkraker.

“Jong en oud genoten met volle teugen van onze ‘Notenkraker 2.0’, een mooier eindejaarsgeschenk konden we ons niet wensen” – Geert Allaert (producent en CEO Music Hall)

Extra voorstellingen

“Music Hall en Franco Dragone brengen een ongeëvenaard familiespektakel”

Het publiek vond massaal de weg naar de Brusselse eventarena en was duidelijk met hoge verwachtingen afgezakt naar Vorst. Oogverblindende decors, de meer dan 200 feeërieke kostuums, de verrassende, maar met eerbied bewerkte muziek van Tsjaikovski brengt, een vloeiende mix van klassieke en moderne dans, en spectaculaire luchtacrobatie,…jong en oud genoten zichtbaar van deze adembenemende en vernieuwende creatie.

Na de vier uitverkochte voorstellingen eind 2017 gaat Music Hall graag in op de enorme vraag en zal in 2018 een Notenkraker brengen op vrijdag 28 december (20 uur) en zaterdag 29 december (15 uur) in Vorst Nationaal. Snel reserveren is de boodschap voor wie verzekerd wil zijn van een plaatsje!

“Met deze vernieuwende creatie zetten we de standaard voor wat we met Music Hall in Vorst Nationaal willen brengen. We hebben een zeer rijke traditie in deze legendarische zaal en die willen we ook de komende seizoenen eer aandoen, door er kwaliteitsvolle spektakels in neer te zetten.

De sublieme akoestiek, het comfort en de perfecte zichtlijnen maken van Vorst Nationaal een ultieme locatie voor dit soort events en dat werd met deze voorstellingen van ‘De Notenkraker’ eens te meer duidelijk. Het doet ons zeer veel deugd dat het publiek zo massaal genoten heeft van dit familiespektakel. Franco en Matt zijn wereldtoppers en hebben, samen met ons productieteam, de professionele dansers, leerlingen van Ecole Lassaad uit Brussel en de getalenteerde kinderen van Basisschool Prins Dries uit Antwerpen, een prachtige ‘Notenkraker 2.0’ afgeleverd. In december 2018 keren we dan ook graag terug naar Vorst Nationaal met een Notenkraker-productie”, zo besluit een terecht trotse Geert Allaert (producent en CEO Music Hall).

De show

Gebaseerd op het sprookje ‘De Notenkraker en de Muizenkoning’ van E.T.A. Hoffmann, vertelt dit ballet op de muziek van Tsjaikovski het verhaal van Clara Staalboom. Op kerstavond krijgt ze van haar mysterieuze peetvader een notenkrakerpop. ’s Nachts komt deze pop tot leven in haar droom en verandert in een prins. Clara en de prins raken al snel verliefd en zijn gelukkig, maar de prins heeft een grote vijand, de Muizenkoning. De Muizenkoning en zijn muizen veranderen de prins in een levende notenkraker. In het gevecht met de muizen beleven Clara en De Notenkraker allerlei avonturen. ‘s Morgens ontwaakt Clara uit een mooie droom…

Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 69 euro.
Kinderen t/m 11 jaar: 10 euro korting.

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"De Notenkraker" wordt georganiseerd door Music Hall TS