Afficher ce site en français | View this website in English

the cup Belgische bekerfinale basketbal

Opgelet, gewijzigd aanvangsuur: 17.00 uur

Voor het vijfde jaar op rij vindt ‘the cup’, de Belgische bekerfinale basketbal, plaats in Vorst Nationaal. De laatste editie werd na een spectaculaire wedstrijd voor 7.000 toeschouwers na een ware thriller gewonnen door BC Oostende. Hijst Oostende zich opnieuw op het hoogste schavotje of wordt de hegemonie van de Kustjongens doorbroken? De finalisten zullen bekend zijn na het weekend van 25-27 januari, wanneer de halve finales worden gespeeld in een back-to-back format.

De finale van ‘the cup’ wordt dit seizoen op zondag 10 maart om 17 uur gespeeld in Vorst Nationaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware sporttempel. Ook nu weer kondigt de finale van ‘the cup’ zich niet enkel aan als een topsportwedstrijd, maar nog meer als een uniek evenement voor het hele gezin.

Verzeker je van plaatsen voor de apotheose van de Belgische bekercompetitie en kom op 10 maart naar Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 20 euro.
Kinderen t/m 12 jaar: 13 euro.
Wil je de actie en spanning van dichtbij meemaken? Zit je graag met je neus op de zijlijn van het basketbalveld? Het kan vanaf een exclusieve HOT SEAT tegen 55 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 10.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 17:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"the cup - Belgische bekerfinale basketbal" wordt georganiseerd door Antwerps Sportpaleis nv