Afficher ce site en français | View this website in English

Bear's Den So That You Might Hear Me

Bear’s Den leverde onlangs zijn gloednieuwe album ‘So That You Might Hear Me’ af. De gedurfde, intimistische derde plaat van de band werd opgenomen in Seattle met Phil Ek (The Shins, Fleet Floxes) en Craig Silvey (Arcade Fire, Metronomy) achter de knoppen. Na hun langverwachte show komende zomer op Rock Werchter, komt het Londense duo in de winter terug naar ons land. Afspraak op 26 februari 2020 in Vorst Nationaal!.

In 2014 debuteert Bear’s Den met het fijnbesnaarde ‘Islands’, dat op veel bijval van indiefolkliefhebbers kan rekenen. Twee jaar later leveren Andrew Davie en Kevin Jones ‘Red Earth & Pouring Rain’ af. Een meer volwassen en doeltreffende plaat boordevol hits, waaronder “Dew On The Vine”. Het succes is enorm! De band tekent voor magistrale zaal- en festivalshows over de hele wereld en rijgt de muziekprijzen aan elkaar. Recent gaven ze nog een intiem concert in het Koninklijk Circus in Brussel, als voorsmaakje voor de release van de nieuwe plaat.

Kaarten kosten 36,84 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
GENERAL ADMISSION – staanplaats middenplein / ongenummerde zitplaats in de tribunes.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 26.02.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bear's Den - So That You Might Hear Me " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium