Afficher ce site en français | View this website in English

Claudio Capéo

Claudio Capéo is een artiest waar je niet meer omheen kan. Dé grote muzikale revelatie van de voorbije twee jaar heeft zich sinds zijn hitsingle ‘Un homme debout’ (uitgebracht in 2016 en goed voor diamant) stevig in de Franse muziekscene verankerd. Na zijn doorbraaksingle tekende hij met ‘Ça va ça va’ (gouden single), ‘Riche’ (gouden single) en ook met ‘Un peu de rêve’, zijn duet met Vitaa (gouden single), het ene succes na het andere op.

Zijn album ‘Claudio Capéo’, goed voor goud in België, voerde vanaf de release de verkooplijsten aan. Met een verkoop van meer dan 700.000 exemplaren in Frankrijk werd dit album het grootste succes dat voor een beginnend artiest werd opgetekend.

De voorbije twee jaar was Claudio Capéo op tournee en trad hij overal op voor volle zalen. Zijn album behaalde ondertussen diamant. Vandaag pakt Claudio Capéo, nog altijd gewapend met zijn accordeon, uit met zijn nieuwe album ‘Tant que rien ne m’arrête’ (release: 7 december 2018), dat hij voorstelt tijdens een nieuwe grote tournee.

Ontmoet Claudio Capéo in Vorst Nationaal op zondag 10 november 2019!

Kaarten kosten 29, 39, 44 en 49 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 10.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Claudio Capéo" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Caramba Spectacles