Afficher ce site en français | View this website in English

Dermot Kennedy

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: Lilla Vargen

Dermot Kennedy is nu al één van de revelaties van 2019. Na een hopeloos uitverkochte show in de AB en een al even langverwachte show op Pukkelpop ligt op 27 september eindelijk zijn debuutplaat in de rekken. Daarna trekt hij opnieuw de baan op voor zijn grootste tournee tot nog toe! Vrijdag 15 november staat een niet te missen concertavond in Vorst Nationaal op de planning.

Zijn stem, zijn gevoelige karakter en zijn charisme zijn verbluffend. De 25-jarige Ier maakt indruk met zachte en onweerstaanbare melodieën. Dermot Kennedy schrijft verder aan zijn verhaal met de nakende release van zijn debuut ‘Without Fear’. Als voorsmaakje krijgen we vandaag al de sublieme nieuwe single “Outnumbered”. Een nieuwe plaat, een nieuwe productie, hits van “After Rain” over “Moments Passed” tot natuurlijk “Power Over Me”… hij heeft alle ingrediënten in huis voor een magische najaarstournee!

Kaarten kosten 34,61 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 15.11.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Dermot Kennedy" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium