Afficher ce site en français | View this website in English

Dropkick Murphys

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support : Jesse Ahern

Special guests: Frank Turner & The Sleeping Souls

Dropkick Murphys houden van België en België houdt van Dropkick Murphys! Een jaar na hun razendsnel uitverkochte show in de AB doet de band uit Boston ook in 2020 opnieuw de ronde! Op het programma staat ook een concert in Vorst Nationaal. Maak je op voor een stevige avond met Dropkick Murphys + special guests op vrijdag 7 februari 2020!

Als waardige erfgenamen van The Pogues, Motörhead, AC/DC en The Clash brengen ze de fascinerende cocktail van Ierse folk, hardrock en punk, die hen al ruim twintig jaar de meesters van het genre maakt. Hun sound is volledig uniek, met gitaargeweld, mandolines en doedelzakken, en natuurlijk miljoenen verkochte albums wereldwijd. Hun single “Rose Tattoo” uit 2013 alleen al is goed voor meer dan 86 miljoen views op YouTube; “I’m Shipping Up To Boston” (2005) speelt een rol in de Oscarwinnende Scorsese-film ‘The Departed’, en “Tessie” (2004) schopte het zelfs tot het officiële clublied van de Boston Red Sox. Dropkick Murphys zijn een waar muzikaal fenomeen dat folk en soul op zijn geheel eigen wijze mixt met een sausje van punk eroverheen. Ook live zorgen ze keer op keer voor een groots spektakel! Maak je klaar voor een daverende avond Celtic rock, op 7 februari in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 50,84 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 07.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Dropkick Murphys" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium