Afficher ce site en français | View this website in English

Elbow

Het concert van Elbow in Vorst Nationaal, dat normaal zou plaatsvinden op 25 maart, wordt verschoven naar maandag 22 juni 2020.

Tickets voor de nieuwe datum zijn nu beschikbaar. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

——-

Special Guest Jesca Hoop with a musical interlude by Peter Alexander Jobson

Elbow maakt ons al bijna twintig jaar lang aan het zingen en dansen en staat op het punt een achtste studioalbum uit te brengen, getiteld ‘Giants of All Sizes’. De Britse band keert ook live terug met een langverwachte tournee in 2020 met uiteraard België op de planning! De innemende Guy Garvey en zijn bandmakkers komen op woensdag 25 maart 2020 naar Vorst Nationaal voor een niet te missen concert!

Elbow is uniek, getalenteerd, authentiek en ongetwijfeld één van de belangrijkste groepen in de internationale muziekscene. Het kwartet uit Manchester maakt indruk met hun pakkende, intelligente en onbevreesde stijl. Hun live-optredens zijn elke keer een ware muzikale klap om de oren, zowel in zaal als op festivals. Sinds hun eerste passage op Rock Werchter in 2006, een buitengewoon en historisch optreden, heeft het Belgische publiek ze nooit meer losgelaten.

Guy Garvey, Craig Potter, Mark Potter en Pete Turner beschikken over een uitzonderlijke gave en onbetwistbare knowhow. Hun perfecte discografie heeft terecht een plaatsje in de betere playlists met magische nummers als “Magnificent (She Says)”, “Lippy Kids” of “Gentle Storm”,… Uitbundige sfeer, vol geluid, sterke teksten, gevoel voor detail, Elbow beheerst zijn kunst perfect. Het is geen toeval dat ze vele prijzen wonnen, waaronder een Mercury Prize (2008).

Op 11 oktober verschijnt ‘Giants of All Sizes’, Elbows achtste album met als voorloper de krachtige single “Empires”. Het recept werkt wonderbaarlijk. De arrangementen zijn eigenzinnig, de keyboards rauw, de teksten gevoelig en de stem van Garvey nog steeds betoverend. Een waar genot.

Kaarten kosten 42,44, 46,92 en 53,64 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert werd aangekondigd op 20 september 2019

Kalender

wo 25.03.2020

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

ma 22.06.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Elbow" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium