Afficher ce site en français | View this website in English

Frédéric François

‘Laisse-moi vivre ma vie’, ‘Viens te perdre dans mes bras’, ‘Chicago’, ‘Mon cœur te dit je t’aime’, ‘Je t’aime à l’italienne’, ‘Et si l’on parlait d’amour’, ‘À tous ceux qu’on aime’… De lijst met hits van Frédéric François is lang en des te indrukwekkender omdat alle hits de tijd doorstaan hebben.

Het recept voor dit succes? Een Franstalige crooner met een Siciliaanse saus, die zijn liedjes bestrooit met zon, liefde en Italië… en dat al gedurende 50 jaar, met elke keer weer triomfen als resultaat.

Om zijn ‘Love Story’ met zijn trouwe publiek te vieren, is onze favoriete ‘Chanteur d’amour’ op de afspraak voor een uniek concert op een mythische plek: Vorst Nationaal op zaterdag 26 oktober 2019.

Kaarten kosten 39, 49, 59, 69 en 75 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 26.10.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:30

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Frédéric François" wordt georganiseerd door Mediascène in akkoord met Capitale Music