Afficher ce site en français | View this website in English

Jean-Louis Aubert Olo Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Na zijn solotournees ‘Prémices’ en ‘Premixces’ vat Jean-Louis Aubert binnenkort een nieuw hoofdstuk aan van zijn muzikale carrière. Na de release op 15 november van zijn nieuwe album ‘Refuge’ volgt de nieuwe tournee ‘OLO Tour’. Hij staat solo op het podium maar laat zich omringen door hologrammen van zichzelf.

Voor de voorstelling van zijn 22 nieuwe nummers koos hij 22 concerten in de Zeniths in Frankrijk, maar ook met een halte in België en in Zwitserland. Ook zijn grootste hits staan op het programma. Het worden 22 buitengewone afspraken, tussen live optredens en meer intieme momenten in, met als rode draad zijn poëzie, vrijgevigheid en emotie die zo uniek voor hem zijn.

Jean-Louis keert terug naar België met zijn nieuwe show op dinsdag 3 maart 2020. Mis deze afspraak in Vorst Nationaal niet.

Kaarten kosten 36, 42, 52 en 62 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 03.03.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jean-Louis Aubert - Olo Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium in akkoord met L Productions, LLL en Far Prod