Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Lewis Capaldi › di 11.02.2020 - 20:00 uur

Klik hier voor een bereikbaarheidsplattegrond

TIMING

18:30 deuren open
20:00 Fatherson & Holly Humberstone
20:30 pauze
21:00 Lewis Capaldi
22:45 verwacht einde
(onder voorbehoud)

Gelieve bij het verlaten van de zaal de nachtrust van de buren te respecteren en geen zwerfvuil achter te laten.

Kaarten vóór aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa.

HOU JE TICKET KLAAR

Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Zo verloopt het scannen vlotter en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken. Belangrijk! Heb je e-tickets gereserveerd, dan is het absoluut noodzakelijk dat je ticket zichtbaar is op je telefoon. Zorg voor volledige helderheid (geen printscreen, geen gebroken scherm).

GROTE TASSEN VERBODEN

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! In elk van onze zalen zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN. Kom op tijd naar de zaal en reageer correct op eventuele verzoeken van de security a.u.b. Meer info

BEREIKBAARHEID

Te voet, met de fiets of met de step als je op wandel- of fietsafstand woont of werkt. Heel wat gemeenten bevinden zich binnen de straal van 10 km fietsafstand

Met het openbaar vervoer van MIVB dankzij je Event Pass. Je bereikt de zaal het vlotst als je gebruikmaakt van de in je ticket inbegrepen Event Pass en reist met de Brusselse metro’s, trams en bussen van de MIVB. Zelfs als je de trein neemt tot Brussel-Zuid (zie verder) is de Event Pass je beste garantie om vlot op je bestemming te geraken. Registreer je bij een GO-verkoopautomaat (beschikbaar in alle metrostations en aan de belangrijkste tram- en bushaltes, verspreid over heel Brussel), selecteer op het scherm ‘Event Pass’, voer je 9-cijfercode in (terug te vinden op je ticket) en je ontvangt je Event Pass. Opgelet: Je kan de Event Pass pas vanaf drie dagen voor een evenement afhalen. Je kan de code ook slechts één keer gebruiken. De Event Pass moet bij controle altijd samen met het zaalticket getoond worden.
Voordelig met de trein dankzij het Bravo! Ticket van NMBS. Met het Bravo! Ticket reis je voor de helft van de prijs met de trein naar en van Vorst Nationaal. Dit treinticket kan vanaf 31 dagen vóór het evenement online worden gekocht door het invoeren van de unieke NMBS-code vermeld op je toegangsticket via de website nmbs.be/bravo!.

Vorst Nationaal ligt op amper vijf minuten stappen van het station Vorst-Oost. Van en naar het station Brussel-Zuid kan je dankzij de Event Pass van de MIVB gratis met de tram 82/32 naar de halte Zaman – Vorst Nationaal, op 10 minuten stappen van de zaal. Bekijk hier de dienstregelingen van MIVB. Zowel vanuit Vorst-Oost als vanuit Brussel-Zuid vertrekken er na de evenementen in Vorst Nationaal nog heel wat treinen naar verschillende bestemmingen in België. Bekijk hier de dienstregelingen van NMBS..

Het Bravo! Ticket is geldig tussen elk Belgisch vertrekstation en het station Vorst-Oost of Brussel-Zuid op de dag van het evenement. De terugreis met het Bravo! Ticket kan ook op de dag na de heenreis.

Parking voor bezoekers met een beperking. Op de openbare weg, vlak naast de zaal, ter hoogte van de Victor Rousseaulaan 208 (links van het gebouw) zijn er parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers die beschikken over een parkeerkaart voor personen met een beperking. De ingang van de zaal voor personen met een beperking bevindt zich aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een steward zal je ticket controleren en de medische ploeg assisteert je naar je plaats in de zaal.

Met de auto naar de gratis Park & Ride Stalle. Bereikbaar via EXIT 18 Drogenbos – RING BRUSSEL; Stallestraat 282 te 1180 Ukkel, ingang aan het rondpunt op de Stallestraat). Maak vanaf de halte Keyenbempt van je Event Pass gebruik (GO-verkoopautomaat aanwezig) om met het openbaar vervoer (tram 82 richting Berchem Station) of tram 32 richting Noord Station); 6 trams per uur) naar en Vorst Nationaal te reizen (halte Zaman – Vorst Nationaal).
Met de taxi. Collecto is een collectieve taxidienst die 7 dagen op 7 beschikbaar is tussen 23.00 en 06.00 uur in heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Collecto heeft momenteel 200 vertrekpunten, waarvan 1 aan Vorst Nationaal. Reserveer ten laatste 20 minuten voor je gewenste vertrek je rit op het nummer 02 800 36 36.

Denk aan carpoolen! Schrijf in op www.eventpool.be.

Kiss+Ride: Voor dit evenement voorzien we een K+R-formule voor het veilig en efficiënt droppen en terug ophalen van jongeren. Drop Off-zone ter hoogte van Globelaan 72-76, 1190 Vorst. Op slechts 5 minuten wandel je de van K+R-signalisatie voorziene Globelaan af tot aan de ingang van de zaal. De persoon die brengt kan de auto vervolgens veilig parkeren in de Audi-parkeertoren op de hoek van de Tweede Britse Legerlaan en de Abdissenstraat in Vorst (5 euro; open vanaf 17 uur; op 10 minuten wandelen van de zaal). Tegen het einde van het concert kan de persoon die bracht de bezoekers terug opwachten op de esplanade voor de zaal om samen te voet naar de parkeertoren Audi terug te keren.

Hou bij je verplaatsing met de auto rekening met…

Meer over bereikbaarheid

Ga terug naar de evenementendetails