Afficher ce site en français | View this website in English

Lost Frequencies Live

Hypergetalenteerd, geliefd over de hele wereld, eigen podium op Tomorrowland, vier MIA- awards in the pocket, bergen hits! Felix De Laet aka Lost Frequencies is de meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel één van Belgiës favoriete exportproducten van het moment. Na het immense succes van singles als “Are You With Me”, “Beautiful Life”, “Crazy” en “Like I Love You” klimt nu ook de nieuwste “Recognise”, een samenwerking met Ierse zanger Flynn, moeiteloos naar de absolute top van de charts. Het gaat de jonge Brusselaar voor de wind en hij staat nog maar aan het begin van zijn beloftevolle carrière!

Nog maar net terug van een grote Amerikaanse tournee en twee waanzinnige sets op Tomorrowland Winter, en het volgende project staat al te lonken. Felix plant een najaarstournee met een 100% live set-up. In wat alweer een spectaculaire productie belooft te worden, brengt Lost Frequencies een innovatieve en frisse interpretatie van zijn nummers. De tour reist doorheen de Verenigde Staten en Europa. Van Los Angeles en New York over Milaan, Parijs en… zijn hometown Brussel! Na in 2017 een bomvolle Lotto Arena platgespeeld te hebben, tekent Felix dit najaar present in Vorst Nationaal. Lost Frequencies LIVE op zaterdag 9 november!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Kaarten kosten 36,84 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 09.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lost Frequencies - Live" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium & Tomorrowland