Afficher ce site en français | View this website in English

Avril Lavigne World Tour 2021

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet Avril Lavigne zich verplicht het concert, initieel voorzien op 18 maart 2020 en vervolgens uitgesteld naar 22 maart 2021 in Vorst Nationaal, opnieuw te verplaatsen naar een latere datum.

Zodra de datum bekend is, brengen we jou daarvan via e-mail op de hoogte.

Update 17.12.2020

——

Na vijf jaar afwezigheid kondigt wereldster en onvervalst popicoon Avril Lavigne haar grote terugkeer aan! De Canadese zangeres zal optreden in Vorst Nationaal in het kader van haar Europese tournee. Dat wordt een blij weerzien met haar Belgische fans!

Avril Lavigne gaf de jaren 2000 kleur met een indrukwekkend salvo aan hits in haar eigen punky popstijl. Met energieke, opgewekte melodieën, gevoelige maar scherpe teksten en haar authentieke, oprechte persoonlijkheid pakte ze een hele generatie in. Enkele maanden na de release van haar zesde plaat ‘Head Above Water’ gaat Avril eindelijk weer op tournee! Van “Let Go” tot “Complicated” over “Sk8er Boi” en “I’m With You”, in de nieuwe tournee komen ze allemaal aan bod en trakteert ze ons natuurlijk ook op haar gloednieuwe songs. Avril Lavigne is helemaal terug, en dat komt ze ons op 18 maart bewijzen op het podium van Vorst Nationaal!

Per verkocht ticket gaat 2 euro naar The Avril Lavigne Foundation. The Avril Lavigne Foundation ondersteunt mensen die getroffen werden door de ziekte van Lyme, een ernstige ziekte of een handicap. Met behulp van programma’s en subsidies zorgt de foundation voor preventiemiddelen en financiering van behandelingen en versnelt ze het onderzoek dat hoop moet geven en levens moet veranderen.

Kaarten kosten 43,32 euro. Ongenummerde zit- en staanplaatsen.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 22.03.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

verplaatst

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Avril Lavigne - World Tour 2021" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium