Afficher ce site en français | View this website in English

Tiziano Ferro TZN 2020 European Tour

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van Tiziano Ferro is geannuleerd

Als preventieve maatregel in het kader van de coronacrisis zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Tiziano Ferro, dat zou plaatsvinden op 11 november 2020 in Vorst Nationaal, wordt daarom geannuleerd.

Ticketkopers worden vie e-mail op de hoogte gebracht.

Update 20.07.2021

——

Tiziano Ferro staat op het punt om zijn derde stadiontournee in Italië aan te vatten met shows in de grootste stadions van het land, waaronder twee opeenvolgende avonden in het wereldberoemde San Siro Stadion in Milaan. Vandaag is Tiziano Ferro verheugd om het Europese deel van zijn nieuwe tour aan te kondigen, met ook een show in Vorst Nationaal op 11 november. Het is de derde keer sinds 2012 dat Tiziano de zaal van Vorst zal vullen.

De Italiaanse superster Ferro kan niet wachten om op te treden voor zijn Belgische fans en zal de bekendste hits uit zijn 20-jarige muziekcarrière brengen. Op 22 november vond de wereldwijde release plaats van Tiziano’s nieuwste album ‘Accetto Miracoli’, geproducet door Grammy Award-winnaar en topproducer Timbaland. Het album werd voorafgegaan door de single ‘Buona (Cattiva) Sorte’ en de titeltrack ‘Accetto Miracoli’.

“My new body of work is fresh, honest and full of energy. It all comes directly from my new personal experiences”, zegt Tiziano over zijn nieuwe album, waarmee hij zijn succesvolle carrière verderzet. Niet enkel als opname-artiest – waarbij hij verschillende platina albums en een resem awards won – maar ook als songwriter voor andere artiesten, waaronder Andrea Bocelli/Ed Sheeran en Blue. Daarnaast werkte hij samen met John Legend, Kelly Rowland, Chris Botti, Mary J. Blige, Jamelia en OneRepublic.

Kaarten kosten 65 en 75 euro
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert werd aangekondigd op 25.11.19.

Kalender

wo 11.11.2020

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tiziano Ferro - TZN 2020 European Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live