Afficher ce site en français | View this website in English

Zucchero "Sugar" Fornaciari D.O.C. World Tour

Zucchero “Sugar” Fornaciari is terug met een weldra te verschijnen nieuw album en een wereldwijde tournee die heel 2020 in beslag zal nemen. België staat uiteraard op het programma… De Italiaanse superster komt de harten van zijn vele fans verwarmen op zondag 8 november 2020 in Vorst Nationaal! Noteer de datum alvast in uw agenda.

De artistieke en muzikale grootheid in de internationale muziekwereld Zucchero is geliefd om zijn tijdloze nummers als “Senza Una Donna”, “Baila Morena”, en “Il Volo”. Weinig andere artiesten kunnen terugkijken op zo’n rijkelijke en succesvolle carrière! Sinds zijn beginjaren is hij in de ban van rhythm & blues, soul en gospel, en groeit hij uit tot een heus podiumbeest barstend van het muzikale talent en grenzeloze passie. Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt, zowel zijn pakkende ballades als zijn meer uptempo nummers bezorgen hem overal ter wereld een grote en trouwe fanbasis.

Vandaag onthult Zucchero zijn nieuwe single samen met Rag’n’Bone Man “Freedom”. Een perfecte mix van moderne pop en de authentieke stijl van de Italiaanse zanger. Het is eveneens de voorloper van ‘D.O.C.’, het veertiende album dat weldra overal verkrijgbaar is. Mis zijn terugkeer naar de podia niet op 8 november 2020!

Kaarten kosten 43,57, 52,53, 59,24 en 65,97 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert is aangekondigd op 07.10.19

Kalender

zo 08.11.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Zucchero "Sugar" Fornaciari - D.O.C. World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium