Afficher ce site en français | View this website in English

The Wall in Concert

Een eerbetoon aan een van de grootste rockopera’s ooit, gecomponeerd door Roger Waters, en een viering van de 40ste verjaardag van de legendarische concerttournee van Pink Floyd.

“The Wall” is een van de meest iconische rockalbums ooit opgenomen. De show bevat ook muzikanten en zangers van de originele Pink Floyd- en Roger Waters-tours.

Het publiek wordt getrakteerd op de originele nummers van “The Wall” -concerten, met enkele van de originele muzikanten en aanvullende muziek van Pink Floyd. De shows zullen een geweldige lichtshow en videoprojecties hebben – het belooft een waardige jubileumviering te worden van een van de “grootste concertreizen aller tijden”, om Pink Floyd-fans uit de originele tour te citeren.”

——-

Tickets 39, 49, 59, 69 en 79 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 02.01.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Wall in Concert" wordt georganiseerd door Star Entertainment